Expert in iPad-verzekeringen

Wereldwijd verzekerd tegen schade en diefstal

Harmony houdt van duidelijkheid. Daarom zijn onze polisvoorwaarden op deze website kort en helder geformuleerd en weet u altijd precies waar u aan toe bent. Omdat we onze verzekering digitaal aanbieden zit u niet met de enorme papierwinkel die normaal bij een verzekering hoort. Dat is fijner voor u en voor ons. Heeft u net een nieuwe iPad aangeschaft en twijfelt u over het afsluiten van een verzekering?

Hoewel het nuttig is om uw kostbare aankoop direct te verzekeren geeft Harmony u ook de mogelijkheid om hier eerst goed over na te denken. Bij ons kunt u tot wel zes maanden na aankoop van uw iPad nog een verzekering afsluiten; voor dezelfde lage premie als een direct verzekerde iPad.

Wat wordt er allemaal gedekt?

Alle dekkingen van onze iPad verzekering naast elkaar

Val-, Stoot- en waterschade

Het touchscreen is het meest kwetsbare onderdeel van een iPad. Met de iPad-verzekering bent u verzekerd tegen barsten veroorzaakt door vallen of stoten en worden de reparatiekosten volledig vergoed. Ook waterschade valt binnen de standaard dekkingen.

Elektronische schade

Kortsluiting tijdens het opladen, of elektronisch falen van interne componenten kunnen uw iPad vaak onherstelbaar beschadigen. De HFS Comfort iPad verzekering maakt dat u hier tegen verzekerd bent.

Wereldwijde dekking

Als er iets met uw iPad gebeurt, waar ook ter wereld, bent u bij ons altijd verzekerd. Tijdens een vakantie of zakenreis kan het bijvoorbeeld gebeuren dat uw iPad per ongeluk op de grond, of zelfs in het water beland.

Diefstal en beroving

Vooral Apple iPad’s zijn zeer gewild bij dieven en straatrovers en vormen daarom een aantrekkelijke prooi. Bij HFS kunt u uw tablet voor een lage aanvullende premie ook verzekeren tegen (in)braak of beroving.

* Dekking voor diefstal en beroving is optioneel

Wat zijn de maandpremies voor mijn iPad?

Alle verschillende premies van onze verzekering naast elkaar

Waarde iPad Aankoopprijs Comfort Maandpremie verzekering Comfort Plus Maandpremie verzekering Eigen risico Comfort of Comfort Plus
€1,- t/m €150,- €2,99 €3,99 €15,-
€151,- t/m €250,- €4,99 €5,99 €25,-
€251,- t/m €500,- €6,99 €7,99 €35,-
€501,- t/m €750,- €8,99 €9,99 €50,-
€751,- t/m €1000,- €9,99 €10,99 €75,-
€1001,- t/m €1500,- €11,99 €12,99 €75,-

Snel schakelen, kwaliteit & service voorop

Harmony is de toonaangevende specialist op het gebied van verzekeren

  • Één aanspreekpunt in Nederland
  • Wereldwijde dekking
  • Maandelijks opzegbaar
  • Doorlopend verzekeringsproduct