Sitemap

Pagina overzicht

  • Home
  • Verzekering
  • Schade melden
  • Cookies

Wat wordt er allemaal gedekt?

Alle dekkingen van onze iPad verzekering naast elkaar

Val-, Stoot- en waterschade

Het touchscreen is het meest kwetsbare onderdeel van een iPad. Met de iPad-verzekering bent u verzekerd tegen barsten veroorzaakt door vallen of stoten en worden de reparatiekosten volledig vergoed. Ook waterschade valt binnen de standaard dekkingen.

Elektronische schade

Kortsluiting tijdens het opladen, of elektronisch falen van interne componenten kunnen uw iPad vaak onherstelbaar beschadigen. De HFS Comfort iPad verzekering maakt dat u hier tegen verzekerd bent.

Wereldwijde dekking

Als er iets met uw iPad gebeurt, waar ook ter wereld, bent u bij ons altijd verzekerd. Tijdens een vakantie of zakenreis kan het bijvoorbeeld gebeuren dat uw iPad per ongeluk op de grond, of zelfs in het water beland.

Diefstal en beroving

Vooral Apple iPad’s zijn zeer gewild bij dieven en straatrovers en vormen daarom een aantrekkelijke prooi. Bij HFS kunt u uw tablet voor een lage aanvullende premie ook verzekeren tegen (in)braak of beroving.

* Dekking voor diefstal en beroving is optioneel

Meer weten over onze iPad verzekering?

Veelgestelde vragen

Betaling aan Harmony Service Center B.V. kan alleen via automatische incasso. U geeft hiervoor een machtiging af bij het aanvragen van de verzekering. Het is niet mogelijk de premies te betalen met een acceptgiro of met een handmatige overschrijving.
De verzekering voor uw iPad loopt maximaal zestig maanden. De minimale contractsduur van uw iPad verzekering is drie maanden daarna wordt deze automatisch maandelijks verlengd.
Heeft u een nieuw telefoonnummer of bent u verhuisd? Dan kunt u dit schriftelijk per email of telefonisch aan ons doorgeven. Voor het wijzigen van een bankrekening nummer kunnen wij vragen naar een door u ondertekende brief ter bevestiging. Onze contactgegevens vindt u rechts onderaan op deze pagina.
Na het ingaan van de verzekering is het niet mogelijk om de samenstelling hiervan nog te wijzigen.
Na de minimale contractsduur kunt u uw verzekering dagelijks opzeggen. Voor al onze verzekeringen geldt vervolgens een opzegtermijn van één maand.